Feestelijke opening van MBO Amersfoort

Op 29 november 2016 heeft de feestelijke opening van de School voor Gezondheidszorg en de School voor Welzijn van MBO Amersfoort plaatsgevonden. 

Delen op sociale media

Speeches en spectaculaire acts op het gebouw en het voorplein gingen vooraf aan rondleidingen. Vanaf het begin van het jaar is hard gewerkt aan de transformatie van het gebouw aan de Leusderweg.. De entrees zijn opgewaardeerd en de routing is verbeterd. Er zijn accenten toegevoegd in de vorm van opleidingspleintjes waaromheen praktijkruimten zijn toegevoegd of heringericht. De balie en backoffice zijn publieksvriendelijker ingericht en de entreehal en het restaurant zijn geheel vernieuwd. Hiermee is het “samenwonen op de Leusderweg” daadwerkelijk gerealiseerd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *