Eerste paal Sportcomplex Groot Veen

Vrijdag 23 november heeft Hans de Graaf, wethouder sport en accommodatiebeleid de eerste paal mogen slaan voor het nieuwe sportcomplex Groote Veen. In opdracht van de gemeente Tynaarlo gaat Dijkstra Draisma samen met AGS Architects nu officieel van start met de realistatie van dit Design en Build project.
Het wordt een gebouw met daarin twee sporthallen, tribunes en bijbehorende ruimtes zoals kleedkamers, bergingen, een EHBO-ruimte, een scheidsrechter- en docentenkamer en een horecaruimte. De totale omvang bedraagt ongeveer 4.000 m2 bruto vloeroppervlakte.
De nieuwe dubbele sporthal vervangt sporthal de Marsch aan de Hooiweg in Paterswolde

Zie ook het gepubliceerde bericht op de website van Bouwgroep Dijkstra Draisma

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *