RSG Lingecollege Tiel

AGS Architects is geselecteerd voor de Total Engineering voor de vernieuwbouw van Havo / Vwo RSG Lingecollege in Tiel. Het jaren 70 deel wordt fysiek gescheiden van de jaren 30 vleugel, die een andere bestemming krijgt. De tijdelijke huisvesting zal worden gesloopt.

Het bestaande gebouw voor Havo / Vwo wordt ingrijpend gerenoveerd en krijgt nieuwe gevels. Tezamen met een nieuwe entree en aula resulteert dit een frisse, wervende uitstraling en een onderwijsomgeving waarbinnen de onderwijsvisie maximaal gerealiseerd kan worden.

De routing binnen het gebouw wordt verbeterd en het interieur wordt gekenmerkt door veel daglicht, transparantie en visuele verbindingen.

De vernieuwbouw voldoet aan BENG, frisse scholen Klasse B  en heeft een EPC van 0,35.
De oplevering staat gepland voor eind 2020.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *