Winkelcentrum Giesen Bautsch

AGS Architects heeft het ontwerp gemaakt voor de nieuwbouw en gedeeltelijke renovatie van het winkelcentrum Giesen Bautsch in de gemeente Heerlen, gelegen aan de Bautscherweg, de Corisbergweg en de Vullingsweg.

Delen op sociale media

Het plan omvat de nieuwbouw voor een supermarkt voor Albert Hein – Jan Linders met inpandige bevoorrading en entree voor de bovengelegen appartementen in twee en drie lagen en daarnaast de renovatie van het bestaande winkelcentrum. De 41 appartementen liggen rondom een geluidsluwe binnentuin. Het plan met eigentijdse architectuur voldoet aan de hoogste duurzaamheidscriteria.

Kenmerken:
3350 m² commercieel oppervlak, waarvan 1850 m² voor de nieuwbouw van de supermarkt.
1500 m² gerenoveerd winkeloppervlak, vrij indeelbaar, voor de bestaande en nieuwe winkelunits.
41 appartementen in twee en drie bouwlagen op de nieuwbouw.
Herinrichting van het openbaar gebied

AGS Architects