Project

Botany RUN
Campus
Radboud Universiteit Nijmegen

Botany RUN

Botany RUN

Activities

Architecture
Interior

Share on social media

Botany of Radboud University Nijmegen with climatic chambers, greenhouses and offices. The new location for the greenhouses and offices of Botany has a compact footprint in the green environment and has a visual and functional relation with the buildings of the Faculty of Natural Sciences, Mathematics and Computer Science.  The offices are located within the greenhouses, allowing for a direct relationship for the offices and consultation rooms with the activities in the greenhouses. This creates an integral unity of offices, climatic chambers and greenhouses. The extended and cantilevered part of the office creates a awning on top of the entrance, which clearly refers to the other buildings of the faculty.

Client: University Real Estate Company Radboud University Nijmegen