Project

Shopping mall Molenhoek

Shopping mall  Molenhoek Rosmalen

Shopping mall Molenhoek Rosmalen

Activities

Architecture
Renovation

Share on social media

The Molenhoekpassage is an extension and renovation of the Molenhoek shopping mall.  AAI created the design for the renovation and extension for shopping mall Molenhoek, in collaboration with Centrum Projecten. The building will be extended on the side at the Slauerhoffstraat and a second entrance will be created in front of the new Aldi store. At the same time, the provisioning of the Albert Heijn will be solved indoors. The pre-existing stores will either stay at their current location or will be relocated in the mall. The parking area will be optimised within its current boundaries and will be expanded with 40 parking spaces by the city council of Rosmalen.

Client: Bouwinvest