Headquarters Social Security Bank Amstelveen

Headquarters Social Security Bank Amstelveen

Activities

Offices

Share on social media

Renovation of the headquarters of the Social Security Bank.  The Social Security Bank is characterized by a flexible working concept. AGS Architects designed a modular system of walls and divided the space into separate areas by means of customized furniture. Meeting plazas for diverse departments, customized counters, information spots, lockers, consulting rooms and photocopy rooms are present in the building. Internal relocations, downsizing and expanding are easily executed within the modular design of the working spaces. The headquarters also accommodates a national conference centre.

The choice of materials focussed on sustainability: wood, steel, natural stone and a durable and timeless design.

Caried out by AGS Architekten & Planners B.V.