Revitalisatie Sportcentrum Vondersweijde Oldenzaal

Op maandag 4 september hebben de gemeente, Aannemersbedrijf Niehof, Lammerink Installatiegroep en Reimink Zwembaden de aannemingsovereenkomst ondertekend voor de revitalisatie van het sportcentrum Vondersweijde.

Delen op sociale media

Na een grondige voorbereiding kunnen de werkzaamheden van start gaan.

Er wordt gestart met werkzaamheden aan de buitengevel en een gedeelte van het dak. De gevel wordt gerenoveerd, gereinigd en waar nodig geschilderd. De dakbedekking en de boeidelen worden op diverse plaatsen vervangen. Vervolgens wordt gestart met de werkzaamheden aan het buitengedeelte van het recreatiebad en de vervanging van de installaties. Het bestaande buitenbad wordt overdekt en bij het binnenbad getrokken.
Zo wordt het recreatiebad binnen groter.
Het interieur van het restaurant wordt vernieuwd.

Oplevering staat gepland voor vierde kwartaal 2024

AGS Architects